ΑΕΚ: Σαχτάρ και Ιντερνασιονάλ συμφώνησαν για νέο δανεισμό του Βιτάο

Αθλητικα


Η Ιντερνασιονάλ ήρθε σε συμφωνία με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για νέο δανεισμό του Βιτάο μέχρι τον Ιουνίου 2023. Για τον 22χρονο στόπερ είχε ενδιαφερθεί θερμά η ΑΕΚ.

Αρνητική κατάληξη είχε η υπόθεση του Βιτάο για την ΑΕΚ, καθώς η Ιντερνασιονάλ έδωσε τα χέρια με τη Σαχτάρ για νέο δανεισμό του 22χρονου κεντρικού αμυντικού μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Έτσι η Ένωση στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για τα μετόπισθεν.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ξεχωρίσει τον νέο κεντρικό αμυντικό ως έναν από τους εκλεκτούς τους για την κιτρινόμαυρη άμυνα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην πατρίδα του, χρησιμοποιώντας τη “φόρμουλα” που διατήρησε η FIFA για τους ξένους παίκτες που παίζουν σε Ρωσία και Ουκρανία, οι οποίοι μπορούν να θέσουν σε αναστολή τα συμβόλαιά τους λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Βιτάο έχει συμβόλαιο με τη Σαχτάρ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο παίκτης φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την Ένωση, όμως οι Βραζιλιάνοι κινήθηκαν ταχύτατα και ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τους Ουκρανούς.Διαβάστε τη συνέχεια: sport24.gr