Έφη Μουρίκη: «Πάντα στο τέλος τα βρίσκουμε με τον Βλαδίμηρο»

Ψυχαγωγια


“Είμαστε άνθρωποι που και διαφωνούμε και λέμε ελεύθερα την γνώμη μας” εξομολογήθηκε η Έφη Μουρίκη.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Έφη Μουρίκη στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου και την κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωτοπορία που έφερε στο ελληνικό σινεμά το φιλμ «Straight Story», την σκηνική και προσωπική συνύπαρξη με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την αγάπη.

Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Μουρίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα είναι παράλλογο να κρίνεις κάποιον άνθρωπο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ή για την όποια διαφορετικότητα που μπορεί να έχει. Με το Straight Story θέλαμε να μιλήσουμε για όλα αυτά τα στοιχεία. Μπορεί να μην έχουν γίνει τεράστια άλματα αλλά τουλάχιστον έχουν γίνει κάποια βήματα προς το καλύτερο».

«Η συνύπαρξη με τον Βλαδίμηρο στην σκηνή είναι πιο εύκολη όσο περνούν τα χρόνια. Γενικότερα είμαστε άνθρωποι που και διαφωνούμε και λέμε ελεύθερα την γνώμη μας. Πάντα όμως στο τέλος τα βρίσκουμε και το σημαντικό είναι ότι έχουμε κοινή αισθητική και κοινό χιούμορ».

«Στη ζωή μου είναι προτεραιότητα η αγάπη. Οι άνθρωποι που αγαπάω είναι πάνω απ’ όλα. Αλλά ο έρωτας μετά από λίγο περνάει, εκεί που εξιδανικεύεις τον άλλον, θέλεις να τον αλλάξεις και να σε αλλάξει. Αν δεν περάσεις στο τρίτο και σημαντικό στάδιο, να αγαπήσεις την κοινή καθημερινότητα σας, δεν θα πας παρακάτω. Εκεί είναι η ουσιαστική αγάπη» πρόσθεσε η Έφη Μουρίκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Ο έρωτας είναι φωτιά και περνάει αλλά η μικρή αγάπη είναι στα μικρά και καθημερινά».Πηγή: zappit.gr