Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού

Τα Νεα της Περιφερειας


Για έντονη αστάθεια του καιρού το επόμενο τριήμερο στην κεντρική και βόρεια χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από κεραυνούς και χαλαζόπτωση, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποεί Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της  Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τα ισχυρά φαινόμενα θα  κορυφωθούν την Κυριακή 14 Αυγούστου  ενώ τη Δευτέρα  (Δεκαπενταύγουστος) ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος.

Η Διεύθυνση Πολιτικης Προστασίας,  ζητά από τους πολίτες να  λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα   τους συνιστά  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων  αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού της ΕΜΥ

Πιο αναλυτικά:

Αύριο Παρασκευή (12-8-2022) κατά τόπους ισχυρές βροχές και  καταιγίδες προβλέπονται από νωρίς στην κεντρική Μακεδονία και από  μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και  τη δυτική και την κεντρική Στερεά (κυρίως στην Αιτωλοακαρνανία και  την Ευρυτανία). Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Το Σάββατο (13-8-2022) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες  προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο. Τα έντονα  φαινόμενα στη Μακεδονία θα συνεχιστούν και τη νύχτα προς την  Κυριακή.

Την Κυριακή (14-8-2022), ισχυρές βροχές και…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr