Έγκλημα στο Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης – Αναζητείται από την αστυνομία ο φίλος της

Νεα


Και τρίτη γυναίκα νεκρή, μέσα σε δυο μέρες, από χέρια άντρα, σύμφωνα με τις ενδείξεις. Αυτή τη φορά, θύμα είναι μια 17χρονη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και κύριος ύποπτος είναι ο φίλος της, ένας 22χρονος Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται. Τα ευρήματα παραπέμπουν σε πάλη για τη ζωή της ενώ οι εκδορές στο πρόσωπό της, σε ασφυκτικό θάνατο.

Ένα αποτρόπαιο θέαμα, αντίκρισε η αδελφή της 17χρονης Νικολέτας, όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος τους στο Περιστέρι χθες το βράδυ. Η μεγαλύτερη της αδελφή, κειτόταν νεκρή στο κρεβάτι, με εκδορές στο πρόσωπο. Την αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα μαζί με τη μητέρα της, αλλά η 17χρονη, δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

«Είχε πάρα πολύ αστυνομία. Πάρα πολύ κόσμο. Η μαμά καθόταν εδώ, προφανώς σοκαρισμένη. Δεν μίλαγε καθόλου μαζί με την αδερφή» λένε άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά στο σπίτι της κοπέλας. Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής στην κάμερα της ΕΡΤ «άκουσα φωνές και βγήκα μήπως χρειάζεται κάποιος βοήθεια και είδα την γυναίκα που ήταν χάλια».

Από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που προήλθε από ασφυκτικό θάνατο, πιθανότατα από κλείσιμο των αεραγωγών σε στόμα και μύτη. Το θύμα φαίνεται ότι πάλεψε για τη ζωή του, έφερε μώλωπες στα χέρια και το σώμα, ενώ δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι.

Πρόσωπο κλειδί ο σύντροφός της

Η νεαρή Ρομά με καταγωγή από το…Διαβάστε τη συνέχεια: ertnews.gr