Άρτα: Θέμα ωρών η σύλληψη του 29χρονου για το φόνο του πεθερού του – Εικόνες της ΕΡΤ από την περιοχή των ερευνών

Τα Νεα της Περιφερειας


Σε περιοχή στα σύνορα τεσσάρων νομών Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Καρδίτσας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό οι αστυνομικές αρχές για τον 29χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστροχώρι Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Άρτας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η σύλληψή του θεωρείται θέμα ωρών καθώς έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη περιοχή, κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του. Παράλληλα και ο καιρός ο οποίος επιδεινώνεται θεωρείται ότι θα δυσχεράνει τη φυγή του σε μεγάλη απόσταση.

Η Αστυνομία με ειδικές δυνάμεις χτενίζει την περιοχή – τη νύχτα η αναζήτηση έγινε με θερμικές κάμερες – ενώ έχει στήσει μπλόκα στους γειτονικούς νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Καρδίτσας καθώς το όπλο δεν έχει βρεθεί και εικάζεται ότι ο δράστης μπορεί να είναι οπλισμένος.

Δείτε εικόνες από το σημείο στον Αχελώο όπου ο 29χρονος εγκατέλειψε το ΙΧ του και τράπηκε σε φυγή μέσα στο δάσος, όπου χάθηκαν τα ίχνη. Η βλάστηση στην περιοχή είναι πολύ πυκνή ωστόσο ο καιρός χαλάει κάτι που θεωρείται εις βάρος του.